AZ EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA HÁZA

WEBSHOP

Neti kanna orrmosó

Kerámia orrmosó a mindennapi orrhigiéniához


Név:Neti kanna orrmosó
Cikkszám:NT-2145
Kategóriák:Jóga eszközök,
Tömeg:200 gramm
Kiszerelés Mennyiség Bruttó Ár Kosárba
200 gramm
1 990 FtIndiából származó ősi higiéniás eszköz, amely jóga gyakorláshoz elengedhetetlen, de korunk népbetegségei is megelőzhetők, a tünetek csökkentehtők vele pl: allegia és felső légúti megbetegedések. 

A neti orrmosó kannát 1 %-os sóoldattal megtöltve a termékhez járó útmutató alapján végezzük el az orrjáratotk kimosását, szükség esetén naponta többször. A sóoldat kimossa a felgyülemlett váladékot, amely a melléküregek (orr, homlok, arc) és fülek gyulladását eredményezi. A só természetesen pusztítja el továbbá a váladékban megülő baktériumokat, melyek így antibiotikumok segítsége nélkül távoznak a szervezetből. Orr-fül-gégészeti beavatkozások után a gyors regenerációt segíti. 

Allergiás tünetekben az orrnyálkahártya irritációját csökkenti, napi többszöri használattal a tünetek töredékére csökkenthetők.

Sóoldat készítéséhez ajánlott himalájai étkezési minőségű só használata, melyet webáruházunkban megtalál. Az ezzel készített sóoldat természetes, tartosítószert, tapadásgátlót nem tartalmaz, de jódot természetesen formájában igen. Várandós kismamák és gyerekek is használhatják, akik életkorukból fakadóan képesek elsajátítani az orrmosás műveletét (ált. 9 éves kor felett).

Napi többszöri használata javasolt. Mellékhatás nem ismert.