AZ EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA HÁZA

WEBSHOP

Holt-tengeri iszap

Méregtelenítésre, bőrbetegségek gyógyítására a Holt-tengerből


Név:Holt-tengeri iszap
Cikkszám:3317
Kategóriák:Wellness sótermékek,
Kiszerelések:500, 1000
Kiszerelés Mennyiség Bruttó Ár Kosárba
2 350 FtA világ legsósabb "tavának",a Holt-tengernek iszapja kiválóan alkalmas bőrbetegségek pl: akne, psoriasis, ekcéma kezelésére, köszönhetően a tó medrében összegyűlt rendkívüli mennyiségű ásványi anyagnak. A fekete iszap a bőr mélyebb rétegeit is kitisztítja, a felső hámréteg fellazul, ezzel lehetőséget ad az ásványi anyagok felszívódásának.

A holt-tengeri iszap gyógyítja továbbá a reumát, az izületi- és izomfájdalmakat.

Méregtelenítő kúrákban ajánlott használata, mert a kimagasló ásványi anyag és nyomelem tartalma miatt lúgos kémhatású, így a pórusokon keresztül a szervezetbe kerülve megtisztítja azt a savas méreganyagoktól, valamint a felhalmozódott salakanyagoktól. Az iszap magnézium tartalma nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a testi-, és szellemi túlterheltséget, a kalcium a körmöt és a csontokat. A kálium, energetizálja a szervezetet, a benne található bromidok és nátrium enyhítik az izom merevségét, és hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az iszap fejbőrőn is alkalmazható, megszünteti a zsírosodást és a korpásodást, élénkíti a fejbőrt és megerősíti hajhagymákat. A faggyúmirigy tökéletes szabályzója, hajhullás esetén is elismert gyógyír, gyorsítja a haj növekedését. A Holt-tengeri iszapfürdő után, a köröm felszíne puhává válik, a bőr selymes és rugalmas tapintású lesz, javul vízmegtartó képessége és hidratáltsága. Az iszap összességében segítséget nyújt a bőr és szervezet teljes regenerálódásában.