AZ EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA HÁZA

WEBSHOP

Himalája sópárna 20 x 20 cm

Himalája sópárna vászon zsákban, tépőzárral ellátva.


Név:Himalája sópárna 20 x 20 cm
Cikkszám:7741
Kategóriák:Párnák,
Tömeg:550 gramm
Kiszerelés Mennyiség Bruttó Ár Kosárba
550 gramm
2 290 FtHimalájai Sólámpás kristálysó sópárna

A Sólámpás himalája kristálysó sópárna tartalma: ásványi anyagot, nyomelemet tartalmazó himalájai kristálysó. A himalájai kristálysó speciális szerkezetének köszönhetően hatékonyan támogatja a szervezet regeneráló, sejtmegújító és öngyógyító mechanizmusait.

A Sólámpás himalája kristálysó sópárna egy lenvászon zsák, melynek töltete 0,5 kg himalájai kristálysó.

HASZNÁLATA
A párna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető, csak vigyázzunk rá, hogy a vászon ne sérüljön. A vászon sérülésének elkerülése végett melegítheti a zsákból kiöntve a sót. A tépőzárral ellátott oldalán borítsa ki egy serpenyőbe a kristálysó granulátumot. Melegítse fel a kívánt hőfokra /4 - 5 perc/. Vigyázzon, nehogy túlhevítse, ilyenkor a zsákba visszatöltve a vászon megéghet. A granulátumot a vászonzsákba  visszatöltve és a tépőzárat tökéletesen lezárva helyezze kb. 20 percre a fájós testrészre. A sókristály hosszú ideig megtartja a meleget, rezgései elősegítik a sejtregenerálódást és erősítik az immunrendszert. Kellemesen bágyasztó, pihentető érzetet ad. Figyelem! A túlmelegített sókristály a bőrön égési sérülést okozhat! A vászonzacskóból a kristálysó kiönthető, a zsák mosható.

FIGYELEM! Mikrohullámú sütőben tilos melegíteni!!!!!
JAVALLATOK:
Melegen : középfül-gyulladás, fülfájás, köhögés, arcüreggyulladás, menstruációs eredetű alhasi fájdalmak, vesefájdalmak, máj- és epepanaszok, izületi fájdalmak /izületi gyulladás esetén a párna hidegen ajánlott!/, hát- és gerincfájás, immunrendszer erősítés esetén.
Hidegen : köszvény, artritis, rándulás, zúzódás, ficam, duzzanat.

Figyelmeztetés :
Reumatikus fájdalom és akut köszvény esetén kérje szakorvosa véleményét a használat előtt.

 Származási hely: Pakisztán

Minőségét megőrzi: szakszerű kezelése esetén korlátlan ideig