AZ EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA HÁZA

WEBSHOP

Himalája fürdősó granulátum

Salaktalanításra, méregtelenítésre, problémás bőrfelületre


Név:Himalája fürdősó granulátum
Cikkszám:3314
Kategóriák:Wellness sótermékek,
Kiszerelések:1000 gr, 2000 gr, 5000 gr
Kiszerelés Mennyiség Bruttó Ár Kosárba
900 FtEgy 30 perces himalája kristálysó fürdő salaktalanító, méregtelenítő hatása megfelel egy három napos böjtnek. A himalája kristálysó fürdő koncentrációja minimum 1% - os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb. 100 l) legalább 1kg Sólámpás himalája kristálysóra van szükség. Minél magasabb a koncentráció annál nagyobb a méregtelenítő hatás.

Használata: A Sólámpás himalája kristálysót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsuk be pontosan 37°C-ra, testhőmérsékletűre. Ezáltal a szervezetnek nem kell energiát kifejtenie a hőmérséklet kiegyenlítésre, azonnal megkezdődhet a salaktalanítás, a méregtelenítés. Ne használjunk se fürdő habot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. Fürdés után ne öblítsük le testünket, csak itassuk le a vizet róla. A Sólámpás himalája kristálysó fürdő után lehetőség szerint pihenjünk le.
A Sólámpás himalája kristálysó fürdő nem csak méregtelenítő hatású, hanem sok bőrbetegségnél enyhülést, javulást eredményez.

Alkalmazása:
- salaktalanítás,
- méregtelenítés,
- homeosztázis aktiválása,
- neurodermatitisz,
- pikkelysömör, psoriasis,
- bőrpanaszok száraz és zsíros bőr ellen,
- stressz oldására,
- kimerültség ellen,
- alvás zavarok,
- túlsavasodás esetén.

/Fontos: szív és keringési panaszok esetén legyen egy felügyelő személy a közelben!/

Sólámpás himalája kristálysó fürdő speciálisan testrészekre

A sófürdő koncentrációja kezelésektől függően 3-10 %. Elkészítése lsd. Sólámpás himalája kristálysó fürdőt, csak kisebb mennyiségben (2-10 liter). Használata: a kezelendő testrészt 15-30 percen keresztül fürdessük a Sólámpás himalája kristálysó oldatban, majd itassuk szárazra. Fontos: nyílt sebeknél eleinte alacsony só koncentrációt válasszunk (2 -3 %). Alkalmazása: lábgomba, szemölcs, repedezett bőr, nőgyógyászati problémák, hüvelygomba, folyás, hüvely szárazság esetén.