NALINI NŐI JÓGA

                            Hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női EGÉSZ-séget megtámogató preventív és terápiás módszer


A Nalini női jóga keretében figyelmünket a nőiségünk felé irányítjuk.

Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják. Finom, lágyan áramlós gyakorlatok, együttlét, vidámság.
Egy igazi női kör!


A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség  átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat, a Nalini női jóga gyakorlása azonban visszavezet a természetes nőiséghez.Az órákat különösen ajánljuk mindazoknak, akik:

  • többet szeretnének törődni női egészségükkel
  •  van valamilyen konkrét egészségügyi problémájuk (rendszertelen, görcsölő, menzesz; meddőség; ciszta; mióma; visszatérő  gyulladások; inkontinencia; menopauza panaszok stb.)
  • úgy érzik, hogy mindennapjaikban  (család, munkahely stb.) dominánsabban „férfi” szerepbe kényszerülnek
  • szeretnének mélyebb önismeretre szert tenni 
  • szeretnék nőiségüket jobban megélni, kibontakoztatni vagy egyszerűen csak szeretnék  kipróbálni a jóga ezen ágát

                                                                         Várunk szeretettel óráinkon!