GYERMEK ÉS TINI JÓGA

GYEREK ÉS TINI JÓGA

Várunk egy kis tornára, mozgásra.
Sólámpás mutatja az utat jógaországba.
Nálunk a gyerek jóga lényege a mozgás, játék és a sós környezet! A gyerekek minden erőlködés nélkül mesébe ágyazva sajátítják el a jóga alapjait, miközben megtanulják a jóga lényegét. A jóga gyakorlása a gyerekek testtudatosságát, önuralmát, hajlékonyságát és koordinációs készségét is fejleszti. A gyerekjóga órák a hatha jóga alapjaira épülnek, drámával, fantáziával és humorral fűszerezve.


 
KISISKOLÁS JÓGA (7-12 éves korosztály)

Iskolás korosztállyal a játékon kívül már több a koncentrációs, tanulást segítő gyakorlat. A jógafoglalkozásoktól nyugodtabbá és hatékonyabbá válik a gyerekek számára az iskolai munka. Az iskolás korosztály páros és csoportos gyakorlatai a kapcsolatteremtést, kommunikációt fejlesztik. Az egyik legfontosabb feladat az iskolai stressz, és a feszültség oldása és a helye testtartás kialakítása a jóga gyakorlatai által.

 
TINI JÓGA (12-16 éves korosztály)


A korosztály figyelmi és összpontosítási képessége és testi adottságai miatt a jóga könnyedén elsajátítható. A cél a stressz tudatos kezelése, a koncentrációs képesség növelése, a megélt érzések és a testi változások tudatossá tétele az egészséges személyiség kialakulása érdekében. A tiniknek a jóga, mint komplex életmód, életvezetési tudomány, helyes, követendő utat, biztos alapot nyújt a kritikus döntésekhez az élet útvesztőjében.

A jóga, speciális jellemzői miatt különösen ajánlott ennek a korosztálynak.
                                                                              Várunk szeretettel óráinkon!